Меню
Your Cart

Сувенири

Модел: USB01
USB Флаш памет (метал + пластмаса) в 14 цвята с напечатан текст или лого по Ваш избор.Моля изберете цвят и вид печат.Напишете текста, който искате да изпишем върху флашката в текстовото поле.Добавете файл с логото на Вашата фирма, ако има такова.Минималното количество, което можете да поръчате е 20 ..
9.90лв.
Модел: USB02
Пластмасова USB Флаш памет в бял цвят с напечатан текст или лого по Ваш избор.Моля изберете цвят и вид печат.Напишете текста, който искате да изпишем върху флашката в текстовото поле.Добавете файл с логото на Вашата фирма, ако има такова.Минималното количество, което можете да поръчате е 20 бр.Цени ..
9.90лв.
Модел: Т12
Луксозен кожен тефтер в  4 цвята с напечатан текст или лого по Ваш избор.Размер: А5 с 240 страници.Тефтерът е с неутрални страници и е подходящ за лазерно гравиране.Цветът на конеца, с който е обшит бележникът, е цветът, който ще се разкрие след гравирането. Луксозна корица от термо кожа с ефек..
14.50лв.
Модел: Т17
Гравиран тефтер в  4 цвята с напечатан текст или лого по Ваш избор.Размер: А5 с 80 листа.Тефтерът е с разделител. Листата са с редове. Цветът на хартията е бял и тефтерът е с твърда корица.Цветно покритие при гравиране. Минималното количество, което можете да поръчате, е 30 бр. ..
6.20лв.
Модел: Т16
Луксозен кожен тефтер в  4 цвята с напечатан текст или лого по Ваш избор.Размер: А5 с 80 листа.Тефтерът е с ластик и разделител. Листата са с редове. Цветът на хартията е слонова кост и тефтерът е с твърда корица.Цветно покритие при гравиране. Минималното количество, което можете да поръчате е ..
6.60лв.
Модел: Т03
Еко тефтер в 6 цвята с напечатан текст или лого по Ваш избор.В цената не се включва химикалкаРазмер: 180х140мм. с 70 листаМинималното количество, което можете да поръчате е 100 бр. Моля изберете цвят и вид печат.Напишете текста, кой..
4.70лв.
Модел: Т02
Еко тефтер с химикалка в 6 цвята с напечатан текст или лого по Ваш избор.Размер: 140x90 мм. с 70 листа.Минималното количество, което можете да поръчате е 100 бр. Моля, изберете цвят и вид печат.Напишете текста, който искате да изпиш..
3.30лв.
Модел: Т05
Еко тефтер с химикалка в 4 цвята с напечатан текст или лого по Ваш избор.Размер: 180x130 мм. с 60 листаМинималното количество, което можете да поръчате е 100 бр. Моля изберете цвят и вид печат.Напишете текста, който искате да изпише..
3.80лв.
Модел: FKL01
Ключодържател в 6 цвята с напечатан текст или лого по Ваш избор.Моля изберете цвят и вид печат.Напишете текста, който искате да изпишем върху ключодържателя в текстовото поле.Добавете файл с логото на Вашата фирма, ако има такова.Минималното количество, което можете да поръчате е 100 бр.Цени за печа..
2.04лв.
Модел: FKL02
Ключодържател с напечатан текст или лого по Ваш избор.Моля изберете вид печат.Напишете текста, който искате да изпишем върху ключодържателя в текстовото поле.Добавете файл с логото на Вашата фирма, ако има такова.Минималното количество, което можете да поръчате е 100 бр.Цени за печат:едноцветен печа..
2.52лв.
Модел: FKL03
Ключодържател в 5 цвята с напечатан текст или лого по Ваш избор.Моля изберете цвят и вид печат.Напишете текста, който искате да изпишем върху ключодържателя в текстовото поле.Добавете файл с логото на Вашата фирма, ако има такова.Минималното количество, което можете да поръчате е 100 бр.Цени за печа..
2.34лв.
Модел: FKL04
Ключодържател с напечатан текст или лого по Ваш избор.Моля изберете вид печат.Напишете текста, който искате да изпишем върху ключодържателя в текстовото поле.Добавете файл с логото на Вашата фирма, ако има такова.Минималното количество, което можете да поръчате е 100 бр.Цени за печат:едноцветен печа..
2.64лв.
Показва 1 до 12 от 48 (4 страници)
Ние използваме бисквитки с цел подобраване обслужването и и изживяването в нашия сайт! Privacy Policy.